Я дуже хочу вам ось що сказати... Ната Медовая

Буде краще, вірю - буде...

Буде краще, вірю - буде
Тай бажаю щоб скоріше...
Те що було - не забуде -
Не повинен все забути...

В кожній хаті зараз крові,
Більше ніж кохання.
Всі шукають іншій долі:
Кому піздно, кому зрання...

Так давайте все що треба,
Зробимо щоб було краще,
Де нема, тієй потреби -
Ми дамо, щоб було слаще...

16.09.2916 р., 18:28


Рецензии
Все хотят мира.Быстрей бы он наступил. Вопрос по какому сценарию?

Павел Угаров 2   08.10.2016 18:13     Заявить о нарушении