Як би

Як би із серця вирвати кохання,
Як би ж то тільки можно було так,
Як би не вірити в даремні сподівання,
Які тримають наче той залізний гак.

Як би не жити у минулому думками,
Щоб не прийшло майбутнє у журбі,
Як би забути все, що було з нами,
Вже годі з нас, промовивши собі.

Неначе зовсім не було нічого,
Ані Тебе, ані мене чи нас,
Чи не бажала Ти десь там такого,
Не сподіваючись зустрітися хочь раз.

Щоб не було у серці поривання,
Яке трима не відпускаючи ні як,
Як би ж із серця вирвати кохання,
Як би ж то тільки можно було так.
22.05.2016
11:42


Рецензии