Нехитра рад сть
Нарешті дай їй спокій.
Чому чекаєш доки вна
Сама про це попросить?
Навіщо тобі треба це? Цей біль?
Ти знаєш, що жінки без меж жорстокі
З тими, не припав хто до душі.
Твої жертви для неї смішні .
Їх ціна для неї незнана.
Вона прагне іншого в житті
І в прагнені цьому незламна.
Вам з нею одним шляхом не іти.
Вона не знає ні відданості, ні любові.
І доводила по відношенню до тебе
Це не раз
Та ти, заковуючи кайданами власне горе,
Заспокоюючи хвилі сердечного моря,
Згадуєш, що "було щось таке в її очах"...
Собака дивиться на хазяїна
З безкінечним довір'ям,
Завжди готовий його захищать.
Я надіюсь на краще.
Надіюсь на диво.
Я приручений.
Чи приречений. -
Я безмежно прагну
щоб вона була щасливою.
Щасливий хазяїн -
Нехитра радість собак.
Свидетельство о публикации №116091308414