Подивився

Подивився я навколо,
Та й прозріли очі,
Що добро і зло одне,
Як ті дні і ночі.

Подивився я на тіло,
Та й збагнув раптово,
Що хтось дав йього мені,
В подарунок знову.

Подивився я на того,
Хто на це дивився,
І від радості і щастя,
Сльозами умився.


Рецензии