Лиш радiють дiти

Вітерець колише,
Трави і кущі.
І картини пише -
Осінь. Йдуть дощі.

Листя облітає
З кленів і беріз.
Зібрані врожаї,
Роздягнувся ліс!

Їжачок останні,
Позбирав грушки.
Ранки у тумані,
У грязі стежки.

Помарніли квіти,
Не гудуть джмелі.
Лиш радіють діти -
Учники малі!

Що закличе дзвоник
У просторий клас...
Що чекає школа,
Що навчатись час!


Рецензии