Молю я Господа...
І не заздрю у житті нікому.
А бажаю тільки щастя і добра
І без молитви не виходжу з дому.
Тому я молю Бога про добро,
Про благодать і ще благословіння.
І мирне небо щоб над нами ще було…
Щоб це було не тільки сновидіння.
Молю я Бога,щоб в усьому допоміг:
Щоб не зійти із вірної дороги.
Щоби на кожнім кроці він беріг,
Щоби не знать ні болю,ні тривоги.
Тому я Господа про це усе прошу,
Щоб допоміг в життя все пережити.
Любов до Бога в серці я ношу,
Ну а для вас творю й буду творити!
13.09.2016 р.
Свидетельство о публикации №116091310161