***
до білогривої зими
як завершальна агроода
багряні стеляться дими.
То догорає красень-літо,
аж видно вогнище здаля,
але за літом майже слідом
зрадіє спокою земля.
А осінь підкладає дрова
в багаття ясно-золоте.
Забула, мабуть, жовтоброва,
саму що скоро замете…
Свидетельство о публикации №116091310073
хорошо всё-таки, если бабье лето немного погреет ещё...
с уважением,
Игорь Прицко 22.09.2016 13:49 Заявить о нарушении