Хто живе

Хто живе як в пеклі,
Той чекає раю,
Хоч би після смерті,
Молиться – благаю.

Хто живе по райські
На землі гріховній,
Молиться по барські –
Гроші дам сьогодні.

Побудую церкву,
Закуплю ікони,
Принесу у жертву
Грошиків мільйони.

Дай мені пожити
Хоч би сотню років
І в раю спочити
Щоб там мати спокій.

Раю не купити,
Він не продається,
Треба заслужити,
Так мені здається.
10.09.16.


Рецензии