Nefrytova princesa

«Нефритова принцеса»

Ти нефритова принцеса
І уваги точно вдосталь.
Точна ти краси адреса
І важливості кришталь.

Таких точно тре любити,
Турбуватися як слід.
Охороняти, не губити,
Рішуче продовжувати рід.

Прихильники - зона комфорту.
Відомий твій життєвий зміст.
І я б на всі образи й перепони
У світі би поклав великий…міст.

Ой як же не приємно, важко.
Не моя, але все одно печаль.
Що двері до себе закрила,
За це ще не отримують медаль.

Ти краще поміркуй добренько,
За що цей світ відсутність заслужив
Твоїх очей, таланту, змісту
Прекрасних, але схованих речей?

Кажуть точно краще в руцях
Не мати, не тримати журавля.
Синицю кажуть краще буцім
На палубу життєво-корабля.

11.09.2016


Рецензии