Кароокий

О, карі очі,  чом я вас боюся? Бодай зомліть, якби я так сміюся.

О, карі очі, знову я без тями. Помру не натягнувши тої лями.

О, карі очі,  мені біль так мила. Та мить, коли нас ніченька простила.

 О, карі очі, ви моє бажання. Ви спокій мій а також хвилювання.

Альона Базилевська. 16.05.16.


Рецензии