Беларусь
А раніцай туман устае.
Адное толькі месца ў свеце,
Дзе Беларусь мая жыве.
Яе палілі і стралялі,
А продкаў кроў у зямлі, у траве.
Але кахаць не перасталі,
Дзе Беларусь мая жыве.
Там дзе заўсёды ўсё прыгожа,
А смецце толькі у галаве.
Там сам жывеш, жывеш з каханай
I хай навогул усё жыве.
Свидетельство о публикации №116090807721