***

тут ще є я
серед драми і драматизму
вчу, що маса й заряд наближених істин
різна
вчу, що точка еквіваленту забарвлюється в червоний
щойно між нами проходить реакція
та кордони
накрий мене ковдрою
картатим шерстистим тілом
у ліжку з горішками – Вегою та Альтаїром
я - одновимірна
тут очі твої ні до чого
у мені немає мене
у мені немає нічого
 


 


Рецензии