You can do everything

If you can't anything, then think better
Why you can't, don't give up, try again!
You should know, for this life doesn't matter,
What exactly you have size of brain.

You can do everything, don't forget!
You can do everything, you have try.
If you can't, anyway don't be sad,
You will do it next time, just don't cry!

Every time when you lose your Fortune,
Don't give up! Concentrate! Go ahead!
At this time you will hear your tune.
You can do everything, don't forget!

08.09.2016 y.

Если что-то не получается, подумай
Почему не получается, не сдавайся, пытайся!
Знай, что в жизни не имеет значения
Размер твоего мозга.

Ты можешь всё, не забывай об этом!
Ты можешь всё, ты должен пытаться.
Если не получается, не расстраивайся,
В следующий раз получится, только не плачь!

Каждый раз, когда ты терпишь неудачу,
Не сдавайся! Соберись! Иди вперёд!
В этот момент ты услышишь свою мелодию (внутри).
Ты можешь всё, не забывай!

08.09.2016 г.


Рецензии