А мо й душ л тати кортить

А моїй душі літати кортить
Так хочеться в небо
високо на мить.
Злітати ,кружляти
піанати у вир
на гонихрмаринках
сірих, як дим.

Розправити крила,
злетіти на мить,
але не згоріти,
як Ікар горить

Ступити на землю
відчувши росу,
побути малою,слабкою
без вітру і без дощу
промовити всесвіту,
що світ я БЕЗМЕЖНО ЛЮБЛЮ!!!


Рецензии