Хтось

Хтось гуляє,
Веселиться,
Хтось стріляє
Щоб відбиться
Від ворожих зграй.

Хтось женився,
Їздить світом,
Хтось зробився
Інвалідом,
Бо війна не рай.
               
В когось діти
Веселенькі,
Гарно вдіті
Хоч й маленькі,
Мирний світ у них.

В когось діти
Плачуть й в свято,
Давлять біди,
Вбили тата
Горе від чужих.

Хтось торгує
З ворогами,
Хтось бомжує
Вже роками
Ось такий наш світ.

Хтось воює,
Хтось не хоче,
Хтось горює,
Хтось регоче
В світі щастя й бід.
09.09.16.


Рецензии