Гарненьке зайченя

ЗУБАСТЕ,МИЛЕ ЗАЙЧЕННЯ
МАЛА ПЛЕМIНИЧКА МОЯ
МЕНI ВСМIХНУЛАСЯ ВОНА
НАМ ПОЗНАЙОМИТИСЬ ПОРА!

ЗА ВIСIМ МIСЯЦIВ ТВОЇ
ЧОТИРИ З НИХ МЕНЕ НЕ ЗНАЛА
МЕНЕ УГЛЕДIЛО ДИТЯ
ЗА ШИЮ МАМУ ОБIЙМАЄ

ЦIЛУЮ ЗАЙЧИКА У ЩIЧКИ
ЗА РУЧКИ,НIЖКИ,ВУШКА  НIЖНО
В МЕНЕ ВДИВЛЯЄТЬСЯ ВОНА
ТИХЕНЬКО НIЖКИ ПIДГИНАЄ

ТА ШИРОЧЕНЬКО ДУЖЕ ВІЧКИ
НА МЕНЕ ЗАЙЧИК РОЗКРИВАЄ
ЗНАЙОМИТЬСЯ МАЛА ЗІ МНОЮ
ЗАЙЧАТКОМ ТАТО НАЗИВАЄ

МАМУЛЯ ЗВЕ ТАК САМО НІЖНО
ЩЕЙ ЦЯЯ ТІТОНЬКА?..ДИВА!..
БУЦІМ ЗНАЙОМА Й НЕ ЗНАЙОМА
АЛЕ СЛОВА ТІЇ ВІДОМІ

ГАРНЕНЬКЕ,СЛАВНЕ ЗАЙЧЕНЯ!!!


Рецензии