Про тепло на О, або Звичайнi цiнностi
Те, єдине, якого прагнеш.
Таємниче, мов НЛО.
Знає кожний, та не побачиш.
Зустрічали його не всі.
І не всім було справді тепло.
Не шукайте його в красі.
Обережно з «пеклО» і «пЕкло».
Ти зі мною теплом була –
Не помітив шалену зливу.
Призвичаївся до тепла –
Відзвичаїтись неможливо...
Свидетельство о публикации №116090708468