Безкра панно

БЕЗКРАЄ ПАННО

Безкрає панно розкинулось в небі -
Художник-природа малює дива -
Гуляє просторами в білому "леді",
А вітер "сукенку" її колиха.

"Дерева" та "квіти" навколо неї,
Інеєм вкриті, хоч ще не зима...
Диктує фантазія нові сюжети.
... А "дівчина" де?... Її вже... нема...

07.09.2016

Крижановська (Маярчак) Світлана Петрівна,
Україна, м. Хмельницький


Рецензии