Я - мужчина, тому - я не маю рокiв

Я – мужчина, тому – я не маю років...
Я лише маю час – на кохання,
Щоб  торкатись губами твоєї руки,
Наче вперше і наче востаннє...

Я не маю років. Я не маю часу
На негідне і нечоловіче.
Маю час лиш відчуть, як тебе я несу
На невтомних руках – просто в вічність...

Я – мужчина... І долі терновий вінок
Чоловіче чоло закривавив...
Я – мужчина... І люблю найкращу з жінок,
Над якою я крила розправив...


Рецензии
Дуже сильний вiрш.

"Я - мужчина... I люблю найкращу з жiнок,
Над якою я крила розправив" - неймовiрно гарно.

З теплом

Фэйри Тэйл   10.09.2016 11:05     Заявить о нарушении
Так і було

Миклош Форма   10.09.2016 19:38   Заявить о нарушении