Дидедин кьил
Рехивал куьн таъсир хьана?
Рик1 хуруда секин тежез
Зун суалрин есир хьана.
Дидедин кьил,рехи кьил !
Жив къванан ви ч1арарал ?
Тахьайт1а лагь уьмуьрди вун
Безетнани зарарал ?
Дидедин кьил ,рехи кьил !
Куь таъсирна кифериз ?
Лагь на ви ранг багъишнани
Ахвар тахьай йифериз?
Дидедин кьил,рехи кьил !
Зул хъфинин арзачи.
Белки закай хьана жеди
Ви хъуьт1ерин "чархачи"
Свидетельство о публикации №116090608338