Благовоспитанный нотариус укр

  Нотаріус той «чемний…»

Мій нотаріус прийшов, --
Не голодний, дуже чемний.
Та комп»ютера схопив,
Він марудно і даремно..!

Аж пищить малий комп»ютер
І кричить мені: рятуйте!!!
Я відтягую цей витвір:
«Ви ж, малого не попсуйте!

Та нотаріус, жартує..,
Хвалиться, що добре вміє.!
Вже зіпсув одну програму
І від радості, аж мліє…

Треба було брати віник!
Посоромилась я марно…
Аж до півночі, нотаріус,
Жер комп»ютер, мій, старанно..!

В мене очі, аж припухли,
Слідкувать за цим «артистом»…
Добре правда, що вродилась,
Я довічним Оптимістом..!

От почистила комп»ютер…
Всі мої лише паролі…
А нотаріус, той «чемний…»,
Хай шукає інші ролі.

Біла Троянда-Таня Маслій
На день Нотаріату
09.2016.


Рецензии