Дякувати Богу
Що ти мені ніхто,
Що не чергуватимеш
Під моїм вікном,
Не спита під вечір
Чи втомилась я,
За худенькі плечі
Мене не обійма.
Не наповниш сенсом
Порожнечу мрій
І не поливатимеш
Квітничок надій.
Що не зацікавишся,
Чому така сумна,
Дякувати Богу,
Бо я тобі чужа.
І на двох не треба
Нічого ділити,
Чи то парасоля,
Ковдра або светер.
Я? Чи ти неправий?
Байдуже давно.
Дякувати Богу,
Бо ти мені ніхто.
Свидетельство о публикации №116090610860