Твоя Хатiко
Я та, що чує тебе за версту...
У сні скулить шукаючи твій запах.
Так незрушима на своїм посту
Уклавши голову на сильних лапах
Принишкла. Тілом міцно до землі -
Наближення вібрації чекає...
Заглянь у очі віддані її...
Кроків твоїх не сплутає, впізнає...
Здригнеться вся, не вірячи собі
І затремтить в передчутті солонім
Коли зайдеш- з ніг не зіб’є
Уткнеться носом мокрим
...у тепло долоні.
20.08.2016
Свидетельство о публикации №116090506411