Dance, dance, dance...
Зараз поміж нами пролягають...
Спогадів про нас дивертисменти
У твої обійми повертають...
Не свавільна... лагідна й щаслива..
У душі роялю звуки чую.
Перехожим усміхаюсь. Німфа...
Мимо йду, лечу, парю, танцюю...
Ритм свободи, близькість, споглядання...
У пасажах – легкість і жадання...
Терпкість нот нестримності бажання...
І складні гармонії чекання..
Ти ведеш... я наче під гіпнозом...
Віддаюсь мелодії кохання,
Владній волі рук... Прагну забути
про невідворотність розставання.
22.08.2016
Свидетельство о публикации №116090506396