дорога...
прохолода води і палкість обійм.
прогулянки вдвох і твої побратими
мужні й вже рідні, всі - як один...
я їду у Львів - омріяне місто!
Я їду - весільний наряд обирать!
а хочу - назад... в поцілунків намисто,
в пристрасть нестримну знов поринать...
15.08. 2015
Свидетельство о публикации №116090400145