***

Жагучі очі. Згубно-звабні…
Налиті м’язи, пружний торс…
Відкриті усмішка і серце…
Нестримний духом як сам Тор -

Одина син   завзятий, справжній,
Що теж тримав східний кордон…
Незламний духом і відважний
Він  - еталон нових ікон…

Зберіг первинну святість віри
У ясний чин,  у рідний край.
Художник. Воїн. Українець.
Мій Чоловік. Мій власний рай.


Рецензии