Аптека

ВНОЧI CУМНА Я РУХАЛАСЬ В АПТЕКУ
ЖАР ПIСЛЯ ЩЕПЛЕННЯ УЗЯВСЬ
I ПЕРЕСОХЛИ ГУБКИ У ДИТИНКИ
А ЛIКИ ВДОМА,ЯК ЛИЗЬКО ЗЛИЗАВ

СКОРЕНЬКО ДО ВIКНА ПIДБIГЛА
ТА ФАРМАЦЕВТ  ПО ЛIКИ ВIДIЙШЛА
ТА Я ВСЕ НА ДВЕРЯХ ЧИТАЛА
АЖ РАПТОМ,ГЛИП ТАМ АКЦIЮ ЗНАЙШЛА

НА ВIТАМIНИ ЗНИЖКУ ТАМ ДАВАЛИ
ТА ПРЕПАРАТ ДЛЯ ДIТОК ВIД ВОШЕЙ
I СМIХ УЗЯВСЬ ДО МЕНЕ ГЕТЬ ВIД РАЗУ
НА ПЕРШЕ ВЕРЕСНЯ ЩОБ ГНАЛИ ВСI ЗАРАЗУ

МЕНI КРАСУНЕЧКО,ВIД ЖАРУ ПРЕПАРАТИ
А ЩЕ ХОТIЛА Б ЗАПИТАТИ
ВIД ТАРГАНIВ В МIЗКАХ?
ЩО МОЖНА В ВАС ПРИДБАТИ?!

I РОЗСМIЯЛИСЬ МИ ОБИДВI,ЖАХ ...


Рецензии