До знань
Нас кличе Природа в цей радісний день,
Нуртує, гуртує, об’єднує всіх,
Народжує настрій, бадьорість і сміх.
У радіснім колі вітань і бажань
Дорослі й малеча пірнають в День Знань,
Щоб в землях незнаних, морях й океанах
Надбати собі прохіднії канали,
У всесвіт, у космос, в зірок багатті
Свій шлях, свою стежку знайти у житті,
Свій край збагатить і щасливими стать,
Бога, Природу й себе в ній пізнать.
Дай, Господи, Розум, Прозріння подай,
До Правди і Волі усіх навертай
На Совість, Порядність та Гідність і Честь,
Додай та помнож нам усе , що вже єсть.
Хай швидше здійсниться свята ця мета,
Знань Світло сіяє, йде геть темнота!
1.09. 2016р., Київ
Свидетельство о публикации №116090104782