БицIи габнин мяълийир

   
 БИЦIИ ГАБНИН МЯЪЛИЙИР


                1
Узуз азуз саб гъудугъ.
Дидиз апIурза гъуллугъ.
Кьюд йислан узу диди
Чан кьял`инди гъахиди.

                2
Жанаврихьан гучI мапIан,
Йиз ужуб дажи.
Гъи узу вуза габан -
Яв фун абцI ужий.


Рецензии