Загадка - Калина

Мов дівчинонька, вродлива -
Ніжна, пишная, журлива.
Квіти - символ України,
Ягоди - крові краплини.
Обережно, так, дитину,
Колисала ця рослина!
Образ щирої родини...
Як же звуть цей кущ? / Калина. /


Рецензии