Украiночки
ДIВЧАТКА КРАСУНЕЧКИ
МИЛIЇ ГОЛУБОНЬКИ
У ВIНОЧКАХ ТУЛЯТЬСЯ
СТРIЧЕЧКИ ВIД КВIТОЧОК
ВЕСЕЛКОЮ ВIЮТЬСЯ
ЛЮБI УКРАЇНОЧКИ
ВIД СОНЕЧКА ГРIЮТЬСЯ
РАНОК ПРОХОЛОДНЕНЬКИЙ
СОНЦЕ ПIДIЙМАЄТЬСЯ
В КОРОТЕНЬКИХ ЮБОЧКАХ
ДIВЧАТКА ВСМIХАЮТЬСЯ
ЛЮБI НАШI ДОНЕЧКИ!
ДIТИ ЛЮБI, МИЛIЇ
РОЗКВIТАЙТЕ КВIТОЧКИ!
У НАШIЙ КРАЇНОНЬКI
Свидетельство о публикации №116083109677