Ти...
Закотилось літо у туман
Погрожують осінні хмари з неба,
Вересневий пишеться роман.
I марно наносять обставини долі
Павутиння між нами сумне
Жовтіючим листям у теплі долоні
Омріяна радість впаде.
Ти просто є...i відчуваю серцем,
Зворушену казку душі.
Осінь зігріє змореним сонцем,
Загорнувши слова у вірші.
Змивають дощі,час наш реальний
Не вірять в кохання земне,
Але відшукавши щире зізнання
Чуттевiстю світ спалахне.
Свидетельство о публикации №116083108390