Аленушка

ЧАН АЛЕНУШКА

ЦIийи хуьруькай цIийи тир шегьер,
Йис-йисандавай жез гуьрчег тегьер,
ЦIийи хуьревай бахчадин бегьер,
Мадни бул хьурай, чан Аленушка!

Гьар садан кIваляй гъиз аял жуван,
Кьуд патахъ чикIиз, шад аялрин ван,
Къвердавай жезвай яшариз жаван,
Мадни бул хьурай, чан Аленушка!

Аленушкадин тIвар алай бахче,
Кьилел гьамиша зар алай бахче.
Тербия гуниз, чирвал къачуниз,
Виридалайни кар алай бахче!
Припев:
ЦIийи хуьревай аялрин бахче,
ЦIийи-цIийи тир хиялрин бахче.
Диде-буба сагъ, кьилел ислягь цав,
Чи гележегдин кьегьелрин бахче!


Рецензии