Подумайте...

З двору Петрик до квартири
приніс цуценятка,
а татусь йому сказав...
-хай до зими поживе
може вийде шапка.
    ****
Син в будинок пристарілих
привіз маму на "тойоті"
ви ж матусю їм скажіть
що ви одинокі.
    ***
Хто директора найбільше
всюди вихваляє
то від ного він для себе
більше зиску має.
    ****
Над померлим батьком
син засумував
що тепер робити
він цього не знав
була гарна пенсія
та щей не мала
а тепер для нього
накрилася вона.


Рецензии