Забуття

Духом сильний, тілом - ні,
Все набридло вже взагалі,
Вважають тебе левом, а ти себе котом,
Всі для тебе троянди, а ти - маленький бутон.

Хочу піти я далеко-далеко
Бути для всіх недосяжной лелекой,
Летіти своїм шляхом єдиним птахом,
Підніматися в небо одним лише взмахом.

Я не людина, я вище всіх їх,
Ніхто перевершити мене ще не зміг,
Вважають дияволом, але я лише птах...
Ні... Я - Ангел, у всіх ваших світах...


Рецензии