Ранок
на траві росичка
опустилась з верби в воду
зелена косичка.
По дорозі гонять люди
корівок на пашу
і усі благословляють
всю природу нашу.
Слава господи великий
тобі за природу
що даєш від неї нам
таку насолоду.
Свидетельство о публикации №116083105782