Невдала фотосесiя
Я своїми гарбузами вчора хизувалась.
Як модель знімалась , тобто - фотографувалась.
Тиснула гарбуз в обіймах, на нього лягала,
і гладила, і сідлала, аж поки не впала.
Чоловік стоїть регоче, син фотографує
Я кричу:" рятуйте люди!" , та ніхто не чує.
Будете, -кажу, - сміятись, як зварю я кашу.
Ось тоді я пригадаю всю немилість вашу.
Свидетельство о публикации №116083105382
щоб невдалому женихові дати!
😆😆😆
Привіт, Тетяно!
Віталій С.
Нерыдайидальго 27.09.2016 08:37 Заявить о нарушении