БицIи кюмекчи

    БИЦIИ КЮМЕКЧИ

Аба, эргну ава, деъ -
Узу апIурза ляхин.
Пеълиз ккабхьруза дяхин,
Шюхъяриз - дукIна чIихир.

Ихь кIардизна ччилариз
Бистниан укI хуруза.
Шид ккун гъабхьиш дурариз,
Бедрейиъди ккивруза.

Якъраз тувруза ярма,
Чан кIарчар вушра яман.
Аба, дидхьан гучIдарзуз,
Хъа вушра йиз багахь гъуз.


Рецензии