Тiнь кохання
Без мрії, без надії й віри,
Пройшла повз нього стороною,
Бо він із іншою. З чужою.
Він із нею удвох, а ТИ – ТІНЬ,
Він цілує її, а ТИ - ТІНЬ,
Він їй каже „ люблю” , а ТИ – ТІНЬ ,
Він згадає тебе, а ТИ – ЗГИНЬ.
Ти у його житті незрима
Тінь з волошковими очима.
Він тільки думав, що забуде, -
Такої іншої не буде !
Він із нею удвох, а ТО – ТИ,
Він цілує її, а ТО – ТИ,
Він їй каже „люблю”, а ТО – ТИ,
Він покличе тебе – НЕ ЙДИ !
иллюстрация из интернета
Читать полностью: http://h.ua/story/77591/#ixzz4Iwfgzgb6
Свидетельство о публикации №116083110777