Мялимариз

   МЯЛИМАРИЗ


Гьар йигъан мялимари

Киву дарсар дургъури,

Шулача учу аьхю,

Илмар апIури аьгъю.


Агъювалар шулайич

Йигълан-йигъаз хъана бул.

Марцци кIваан кIурча ич

 Мялимариз чухсагъул!


Рецензии