Птахи
Під синім маревом небес
Лунає пісня журавлина.
В чужі краї,лишивши все,
Летять птахи печальним клином.
І листя золоте кружля
Понад осіннім тихим лісом.
Неначе крила журавля,
Парить у небі жовте листя.
Не в змозі втримати сльози,
Сумує Осінь за коханням.
Змивають краплями дощі
Серпневі промені останні.
Грайливий вітерець зірвав
Багряних пелюстків намисто.
Через поля пожухлих трав
Приходить осінь в моє місто.
Висока велич сивих гір,
Краса очей озер блакитних
Мені дорожчі за весь світ,
За блиск перлин різноманітних.
До тебе,мій чарівний край,
Моя любов і пісня линуть.
В душі моїй цвіте розмай,
Коли я вдома-в Україні.
20.12.2015
Свидетельство о публикации №116083009108
Обнимаю!
Вотта Кая 09.04.2017 23:16 Заявить о нарушении
Миклош Форма 10.04.2017 11:43 Заявить о нарушении
Вотта Кая 10.04.2017 12:20 Заявить о нарушении