Пробач менi нiч... I нiчне
Вночі мене муляє осінь.
Я інший удень. Інший зовсім.
Удень не боїшся мене.
Вночі… А на те вона й ніч.
Заманить і наобіцяє.
Та як жити вранці – не знає.
Ніч зникне – у тому вся річ...
Пробач мені ніч. І мене.
Той, інший – нічний, засміливий –
Приховував, що нещасливий, –
Чекав, що нещастя мине...
Свидетельство о публикации №116083007715
Артур Грей Эсквайр 31.08.2016 01:07 Заявить о нарушении
Дякую, що помічаєте!
Миклош Форма 31.08.2016 02:36 Заявить о нарушении