Коли ти поряд
А ти щоразу – глибше, глибше.
Я виправдовуюсь у віршах,
та не зникає гріх вини.
Зусиль моїх даремний труд.
І я тебе не перевершу.
Ти – краща, золота, ти – перша.
Ти – глибина, я – сохлий пруд...
Та поряд з серцем золотим,
з твоєю поруч глибиною
я – глибше, кращий я з тобою.
Живу, пишу – щасливий тим...
Свидетельство о публикации №116083007573