Rozschepluy

«Розщеплюй»

Розщеплюй пристрасті холодну жерловину.
Дезінфікуй протестами мої передчуття.
Наплюй на світ, та тільки на хвилину.
Прийди до мене із брудним взуттям.

Скажи що вичерпаний час гвалтує,
Скажи що втратила контроль і геть,
Ти виснажено містом все полюєш,
На те життя, що скаче шкереберть.

Пролий сльозу, а іншу притримай.
Мармурові міста в рожевих снах,
То мрії – їх як хочеш та програй,
Пусти їх попіл на густих вітрах.

Дезінфікуй протестами мої передчуття.
Розщеплюй пристрасті холодну жерловину.
Ми не знайомі, але ти – моє життя,
Що так тече судинами первинно.

28.08.2016


Рецензии