Серпневi днi

 
Осінь вже не за горами,
Жовкне листя і трава.
Холодніше вечорами,
Настає друга пора.

Барви змінює природа,
В полі, лісі і степу,
Чарівною стає врода,
Милуюсь нею до схочу.

Не витрачаю часу марно,
Серпень швидко промайне,
Милуюся небом безхмарним,
Поки воно таким ще є.

Не хоче літо залишати,
Куточок райський на землі,
Тепла і сонця нас лишати,
У оці серпневі дні.

Вже перемін не зупинити,
Як і мрію у цю мить.
Нам осінь, зиму пережити,
Весну і літо, щоб зустріть.


Рецензии