Останнiй шлях
Душа у полоні смутку.
Усе це для мене занадто,
Піду звідси дуже хутко.
Без поцілунків печалю
У невпізнану вічність
Навіки з життя відчалю,
Забувши про біль та відчай.
Пливтиму не знаю скільки
По річці до «того світу»
Й мовчатиму тільки-тільки,
Й чекатиму Твого СВІТЛА…
23.28 17 липня 2016 р.
Свидетельство о публикации №116083011028
Артур Грей Эсквайр 31.08.2016 01:00 Заявить о нарушении