Цялата към теб съм устремена

Генка Богданова


О,не от дива страст необуздана,
не за мимолетен шеметен екстаз,
Дойдох при теб и с тебе ще остана
до сетния си дъх, до сетния си час.

Аз цялата към теб съм устремена.
Цялата съм вече нежност и любов.
Твоята любов за мен е отредена.
Зная,че за мен отдавна си готов.

Трептя под ласките ти като цвете,
целунато от слънцето със страст.
Над мен усмивката ти мъжка свети,
От теб се чувствам неделима част.

Душата ми със твоята се слива,
озарена от вълшебна светлина.
До теб съм млада, хубава, щастлива,
до теб се чувствам истинска жена.


Рецензии