Так, браце, я

Так, браце, я…
Як голле, як тое пустазелле.
Няма таго дабра і зла таго -
Ёсць толькі дрэвы, іх голле і каменні.

Чаго чакаў ты ад мяне?
Неверагоднага і разумення?
Імкнення растлумачыць усіх і ўсе?
І затрымаў каб неміласэрднае імгненне?

Кідай дурное!
Ўсе як тое голле і каменні -
Змярцвелае

Яно

Даўно


Рецензии