Я хотiв за тридев, ять земель

Я хотів за тридев'ять земель.
Як у гарних і щасливих казках.
І щоб назва, наче Божа ласка,
лагідна, наприклад, Буковель.

І, здавалось, щастя саме там,
і, здавалось, відстань все дозволить,
віршами надихаюсь на волі,
подих віршем – добрая мета.

Та не встиг ступити за поріг –
вже майбутню подорож віршують
сто думок, що вже подорожують,
і з думками в подорож побіг...


Рецензии