Журавлi

Журавлі, журавлі,
Сумним криком курли
Прощай шлете землі,
Де родились й зросли.

Як у вирій летить
В небі ключ журавлів,
Кожен раз вже звучить
Цей сумний їхній спів.

Чую крик –  до весни
Батьківщино прощай,
Ми як дочки й сини,
Повернемось, чекай.

Як зима утече
І розквітне як сад
Й річка знов потече
Ми вернемось назад.

Буде вдосталь вже жаб,
Ловить будемо їх,
Щоб ніхто не заслаб
І літати ще зміг

Заведем журавлят,
Навчимо їх літать
Краще всіх пташенят
І курли як кричать.

Батьківщино чекай
Ми не кинем тебе,
Журавлиний цей край
В нашім серці живе.

Чи почулось мені?
Чи так справді було?
Взнаю я по весні
Як настане тепло.
28.08.16.


 


Рецензии